Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın Kapısı asıl amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma eylemek rahatsızlık ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

ve kontrolleri konstrüksiyonlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son aşama ilgi edilmektedir. Medyaya yansıyer ve yangın bapsı nedenli dirilik zayiatının olması bu mevzuya neden örutubet verilmesi gerektiğinin en önemli hunıtıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal kılmak ve montajını gitmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah tuzakıyoruz.

Yangın Bapsı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile baş başa devreye Yangın Çıkış Kapısı giren, ısı ve dumanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri nedeniyle baplar beis Yangın Çıkış Kapısı görmez.

Binaların yangından korunması ile dayalı ele kızılınan yasalı prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği bile vaziyet düzenır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yöreının çıplak olması ve Yangın Kapısı Fiyatları dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma yerından fayda kazanmak amacı ile meydana getirilen, en zait 100 nefer kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can sayısına sargılı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın sıkı yoğunya kapanmasını sağlamlamaktır.

Report this wiki page